Cases for Presentation

Saat vain yhden tilaisuuden tehdä hyvä ensivaikutelma...

Asiakkaan kiinnostuksen herättämiseen on ratkaisevan tärkeää, että tuotteet esitellään parhaalla mahdollisella tavalla. Esittelylaukku on erinomainen ratkaisu sekä pienten että suurempien esineiden esittelyä varten. Tuotteiden esittely asiakkaalle on erityisen vaivatonta ja ammattimaista, kun tuotteesi ovat organisoidusti ja edustavasti käytettävissä. Myös kuljettaminen on helppoa ja turvallista. Tuotteesi pysyvät kuljetettaessa aina suojassa ja turvassa.

Standardi valikoiman lisäksi esittelylaukut voidaan myös kustomoida sekä mitoiltaan että sisällöltään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

ORGANIC LINE The resource conserving innovation

The new ORGANICLINE exhibits the latest evolution in material portfolio. New award-winning ARBOBLEND® material from TECNARO which was awarded the German Green Brand seal.

Its mix of materials contains glucose, natural waxes, minerals and natural fibres.

The glucose that is extracted from sugar cane and sugar beet is a technical sugar composite which does not compete with food production.

ORGANICLINE cases and boxes consist of up to 93 % regenerative raw materials, depending on the product dimensions, and are recyclable.

 

One solution - 4 different cases

Our most popular models for a Demo Cases. You can get custom foam interior and custom logo. All you need is to send your equipment to us or send a drawing.

Alkuun