Foam Packaging

We are specialists in foam processing for all types of equipment..

Kun lähetät tai kuljetat herkästi rikkoutuvia laitteita, kustomoituun ratkaisuun liittyy useita etuja. Räätälöinnin ansiosta istuvuus paranee ja suojaus on parempi. Kustomoinnissa voidaan leikata pehmuste mittojen mukaan, muodosta riippumatta. Vaikka joku voi ajatella, että työ saattaa olla liian kallista niin se on usein varsin kohtuullinen hinta verrattuna kustannuksiin, jotka aiheutuvat mahdollisista vahingoista

Kuljetuslaukuissa, myyntipakkauksissa ja pakkauslaatikoissa käytettävä suojaava solumuovi sopii erityisen hyvin herkille tai arvokkaille tuotteille. Suojaava materiaali tuotteen ympärille voidaan suunnitella ja valmistaa yksilöllisesti useista eri materiaalivaihtoehdoista, riippuen käyttötarkoituksesta ja vaatimustasosta. Solumuovipehmuste voi olla myös osittainen, jolloin säästyy materiaalia ja paino on kevyempi.
PROTECTIVE PACKAGING

SOLUMUOVI
KONEISTUS

Pehmuste suunnitellaan 3D-ohjelmalla tai käytetään asiakkaan omaa valmista tiedostoa, mikäli sellainen on saatavilla. Pehmusteen suunnittelussa lähdetään liikkeelle siitä, kuinka monta osaa kokonaisuudessaan on, mikä on osien kokonaispaino ja käyttötarve sekä mahdolliset erityisvaatimukset. s.

foam-inserts-slide Experience, skills, and technology to provide single-source service for quality cases and packaging Denmark /Sweden / Finland / Austria / Germany
 

Antistaattinen solumuovi

Antistaattista solumuovia käytetään suojaamaan staattisen sähkön vahingoilta esimerkiksi elektroniikka -, ICT-, AV- ja autoteollisuudessa. Antistaattinen solumuovi eliminoi ja absorboi sähkövarusta ja suojaa tärinältä sekä muilta riskitekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ongelmia sähkölaitteiden käsittelyssä. Antistaattinen solumuovi poistaa sähköpurkauksen vaaran, kuljetuksen ja käsittelyn aikana. Tämän tyyppinen solumuovi tarjoaa myös erinomaisen pehmusteen ja lisäsuojan kuljetettavalle laitteelle.

It is also available in eggcrate patterns for added support of larger items.

foam packaging plastazote
 
 
 

Slide CUSTOM FOAM SOLUTION 3D DESIGN SERVICES IN HOUSE PRODUCTION
To Top