FOam and Case design and production

Palvelumme

Mittojen mukaan suunnitellut kuljetuslaukut ja solumuovipehmusteet

Kokonaispalveluumme kuuluvat kuljetuslaukkujen, sisäosien ja pakkauksien kustomointi, brändäys, 3D-suunnittelu, solumuovikoneistus, erikoiskoneistukset ja varaosat. Laajan verkostomme ja tietotaitomme ansiosta, pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun erilaisiin tarpeisiin eri toimialoille parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaanamme sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea alan termejä tai työvaiheita, kysy meiltä, me autamme. Kokemuksemme, verkostojen ja kumppanuuksiemme avulla saatavilla on aina alan parhaat tuotteet, materiaalit ja tuotantotavat, joista keskustelemme mielellämme.

Kun lähetät tai kuljetat herkästi rikkoutuvia laitteita, kustomoituun ratkaisuun liittyy useita etuja. Kustomoinnin ansiosta istuvuus paranee ja suojaus on parempi. Valitsemalla kustomoidun ratkaisun minimoit riskit, jotka voivat aiheutua mahdollisista kuljetusvahingoista. Solumuovipehmuste suunnitellaan ja leikataan mittojen mukaan, muodosta riippumatta.

Mittojen mukaan valmistettu solumuovipehmuste pitää sisällön turvassa ja paikoillaan kuljetuksen aikana. Kaikki pinta-alat saavat maksimaalisen tuen ja suojan riippumatta siitä, millainen muoto tai koko on kyseessä. Pehmuste suunnitellaan CAD-3D-ohjelmalla tai käytetään asiakkaan omaa valmista tiedostoa, mikäli sellainen on saatavilla. Pehmusteen suunnittelussa lähdetään liikkeelle siitä, kuinka monta osaa kokonaisuudessaan on, mikä on osien kokonaispaino ja käyttötarve sekä mahdolliset erityisvaatimukset. Kuljetuslaukuissa, myyntipakkauksissa ja pakkauslaatikoissa käytettävä suojaava solumuovi sopii erityisen hyvin herkille tai arvokkaille tuotteille. Suojaava materiaali tuotteen ympärille voidaan suunnitella ja valmistaa yksilöllisesti useista eri materiaalivaihtoehdoista, riippuen käyttötarkoituksesta ja vaatimustasosta. Solumuovipehmuste voi olla myös osittainen, jolloin säästyy materiaalia ja paino on kevyempi.

3D-CAD-suunnittelu laukut ja insertit

Voimme tarjota erikoisratkaisuja, jotka täyttävät Mil-standardit, ATA-standardit, IP65-standardit tai jonkin muun alan erityisvaatimuksen. Asiantuntemuksemme kautta keskustelemme mielellämme materiaalivalinnoista, toimitusajoista ja hinnoista. Monipuolisella valikoimalla ja lukuisilla vaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan eri toimialojen kasvaviin vaatimuksiin turvallisuuden, käytettävyyden, standardien, hintojen ja toimitusaikojen osalta. Voimme vastata täysin koko suunnittelusta aina toimitukseen saakka tai voitte olla itse mukana koko prosessin ajan.

Ylös